Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Allah-u zülcelal cesaret verdikten sonra istersen orduyla gelsinler çok çok şehit ederler eğer kafirlerse ben biraz haksızlığa gelmiyorum ister istemez şeytana uyup kalp kırdık ordanda ban yedim admine sonuna kadar hak veriyorum yaşım 31 Allah cümlemize imanlı ömür versin ✋
|
Allah Razı Olsun Abi Allah hepinize İmanlı ömür versin.8 ban biraz fazla olmuş abi sanki sakin ol sen,ben de Gelemiyorum öyle şeylere ama Sakin olmamız lazım.Allah Hasibdir,Hesap Yapanların en makbuludür.Bu arada abi galiba ben cinlerin lagını buldum.İnsan yaratılış bakımından çok üstün olduğu için Direk güçlenebiliyor.Ruh,Akıl,Enerji bakımından onlardan çok üstünüz.Mesela birisi hiç Namaz kılmasa,20 Yaşında Namaza başlasa.3 Ay Düzenli kılsa,Sonra Ya Gaviyy Zikrini Her gün 117Kere 40 Gün Okusa Yüzyıllardır yaşayıp kendini geliştirip güçlenen cine Rüyada Birtane vursa cin pert oluyor zaten.İnsan Muazzam bir varlık.Karşıdaki cin seni korkutmaya geldiğinde kızgın Bakış atınca geldiği gibi gidiyor.Bana çok geldi rüyada keratalar,Kaçıp gidiyorlar korkarak yalnız Abi ben İşl Başlarda Şaşırdım çünkü bunlar insanlardan çok korkuyorlar,tek gelemezler zaten o ayrı.İnsanların da korkmayıp Heybetli görünmesi lazım.Korku enerjimizden çok faydalanıp enerjinizi,Gücümüzü,Kalbimizi zayıflatıyorlar yoksa.İnsan Cinlerin karşısında Tank gibi.