Alıntı:
BenBenMiyim Nickli Üyeden Alıntı
Korunma yapıyor musunuz,ne zamandır sizinle uğraşıyorlar,Uyurken Avucunuzu birleştirip İçine 3Felak,3Nas,3Ayet-El Kürsî Okuyup uyuyun.Büyü testi yaptınız mı?normalde böyle ağır etkiler olması mantıklı gelmedi bana Abi.Ya Hafız Zikrine Başlayın 998Kere.Okutmuyorlar mi? Okutmuyorlarsa Hattap Hocaya Özelden mesaj atın,İnşAllah Yardımcı olur
|
Hizbul neveviye başla her sabah ve akşam namazından sonra bir kez oku.Sıkıntı hissettiğin an, yada böyle gezindikleri çoğaldıklarını gördüğün an tekrar oku.Kalkanın kuvvetlendikçe sokulamazlar.Büyü gibi duruyor onca şey uyguladım kurtulamadım diyorsan. Sabah namazından sonra 7 gün boyunca 11 adet hizbul nevevi oku. Her okuma sonrası da dua et Ya Rabbi benim eşimin evladımın hanemin üzerinde bulunan her türlü sihir büyü işaret hased nazar musallat olan varlık kabile taife ne gibi bir şer varsa bu Dua hürmetine senden bu sıkıntılarımdan arınmayı kurtulmayı ve korunmayı diliyorum de.
Musibet Allah izin verir sana ulaşır, aynı şekilde Allah izin verdiği takdirde kalkar.Ondan O izni koparmak için dua etmen lazım aksi halde araya hangi vesileyi koysan patinaj çekersin.Bu hoca da tırt çıktı, bi sağlam hoca bulamadık ya diyenler kervanında gezer durursun.