Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
çakra çalışmalarım yok çaklarım dengeli
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koruma dairei oldumu yinede sataşma oluyor muskayı çıkartım çalışma yptığımda sataşma ve engelleme oluyor muskayı taktığımda bendekiler perdeleme yapıyor bana izinim yokk imgelemeye astral denemelerimde bana çok kızıyorlardı 1 2 defa kendm çıktım sonra onlar engelledi yine denedim kızıp kendileri çıkardılar korktum gitmdim sinir sistemini çökerttiler ışık hızına geçtiler kendimi zar zor kurtaerdm 
|
büyük ihtiamle ornek vermek gerekirse tehlikeli olduğu ve seninde ilimini yetersiz odluğu için bunu yapmışlardır astral seyahetin batılı çalışmalarını incelersen hiçbir varlıkla iletişime geçiilmeyceğini ve geçiilirse çok tehlikeli olduğu yazılır ne görürsen gör asla amaç bellidir senin yanındakiler bakmış bu er meydanına yada vahşi ormana gidiyor ama hazırlıksız kesin yaralancak o yüzden geri döndürmüşler
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
büyük ihtiamle ornek vermek gerekirse tehlikeli olduğu ve seninde ilimini yetersiz odluğu için bunu yapmışlardır astral seyahetin batılı çalışmalarını incelersen hiçbir varlıkla iletişime geçiilmeyceğini ve geçiilirse çok tehlikeli olduğu yazılır ne görürsen gör asla amaç bellidir senin yanındakiler bakmış bu er meydanına yada vahşi ormana gidiyor ama hazırlıksız kesin yaralancak o yüzden geri döndürmüşler
|
zannımca boyledir en iyisini ilim sahiplerinden dinlemek isteriz...