Sıkıntılı zamanlarımda zikir cekince daha berbat bir halde oluyorum çokça çekmem arada cekerim namazlarima dikkat ediyorum eşim işe gittikten sonra bende ışık açarım tek sende olan birsey değil karanlıkta cisimler görüyormuşum gibi hissine kapılıyorum başımı battaniyenin altina saklarim çocukluğumdan beri var
Alıntı:
heavymetalmsc Nickli Üyeden Alıntı
Ya Fettah zikrine rızkımın açılması için ve borçlardan kurtulabilmek amacıyla, bu platformda önerildiği için başladım. Sonra korkular, vesveseler olduğu için yine burada öneri üzerine Ya Selam zikrini ekledim. Ya Hafız da aynı sebepten ekledim. Manevi kuvvet ve dilek kabulü için de Ya Kaviyy ekledim. Diğerlerini Allah rızası için çekiyorum. Boşta kalınca ve yapacak bir şey olmayınca boş işlere yönelmemek için çok güzel bir uğraş oldu benim için. Zikirlere başladığımdandır kendimi çok şükür bazı devamlı günahlarımdan uzak tutabilmeye başladım. İradem kuvvetlendi. Vesveselerim, gece korku dışında neredeyse tamamen kayboldu. Öncesine göre çok daha iyiyim elhamdulillah yani hocam..
|
Ya fettahi deneyimledim gunde 1 defa 489 çeksen yeter uyumadan önce çekebiliyorsun zikirleri uyumadan önce çeksem sonra uyusam gece boyunca uyuyamam ki zikrin enerjisi var. Her namazdan sonrada bölerek çeksene etkisini gösterir..