Alıntı:
Huseyinnn Nickli Üyeden Alıntı
1 bu yaşadığım sorun benden kaynaklı değil.cunku bir buçuk ayda oldu .oraya gittikten sonra değişimler basladi.
2 o kişi birdaha gelmene gerek yok dedi.biseyin kalmadı dedi.umarim başka hocalara gitmenize gerek kalmaz diyede ekledi.ayrica babamın õlmuş olduğunu da soyledi.bunu ben bilmiyordum.babamla ayriyiz.baska ulkede..on beş senedir şizofrendim.gercekten zihnimde bişey kalmadı.elini alnıma koyup dua okuyunca beynimde bisey kalmadı az daha orda duscektim yere..2 ay sonra tamamen iyi olcaksin dedi ve iyileşiyorum.ilaclarimi bıraktım.
Gittiğim kişinin kim olduğunu biliyorsunuz.
3 başka hocaya gitmeyip yeniden kendisine mi gitmeliyim bu sorunu çözmesi için ?
4 formül verirsen sevinirim.
|
allah dostları alimler değerli kardeşlerimiz verilen ilim güç sayesinde rabbimin izni ile hastalığına çare bulamayanlar çare bulabiliyor şizofren akıl hastlaarı tamamen kurtulabiliyor kanser vb kalıcı tehlikeli hastalıklar yok olabiliyor rabbimin nimeti dir sen aklın başına geldiği ve artık şükür etmen gerektiğini bilmen gerek şifayı veren o adam değildi allahtı o bir vesileden fazalası değil şükür etmesen ayetlerdeki sıkıntılı kişilerden olursun
dostum hoca bence sorunu anlatığın doğru ise çözmüş fakat hiçmi korunma ve şifa için vb şeyler için tertipler okumalar nüsha falan vermedi?
sen namaz kılıyormusun? allahın farzlarını yerine getirmezsen
ayette derki
Her kim Rahman olan Allah'ın zikrinden yüz çevirirse biz ona bir şeytan musallat ederiz. Artık o şeytan onun yakın dostudur.
bu yüzden farzları öğren uygula uygulamazsan otmatik olarak günah kapısı açılır açılan kapıyada şeytanlar girer bir değil sülalecek hemde bu durumda temizlenmiş olsanda kirlenirsin zamanla yaptıklarınla tövbe et
0-hastaneye gidip hormon ları kontrol ettirip gerekli ilaçları al
bilakis tevvekül etmiş olursun ilaçlarla sonra altaki işlemleri yap
1-zürriyat ağacı tovbesi ile tövbe et her nafile ibadet ile o niyeti ile başla
2-1 bardak suya 101.yunus as duası oku ufle sonunda
3-o suya 11 ayetel kursi oku her seferinde ufle
4-suyu için tadı nasıl buraya yaz bu sıkıntının tespiti için bir test
miden bulanıyormu vucut a tepki oldumu su şekerli tuzlu acı ekşi nasıl bir tadı var normalmi?
5-6gün hizbul şakran oku sabah 11 akşam 11 istersen 21 tuvalete girsende bu korunma kalkanı bozulmaz
6-yüksek sayıda zikir ler çekmek istersen amelden önce ayetel kursi korunma dairesi yap
7-tüm bunlardan sonra eğerki eşcinsel yönelim zihini sorunun devam ediyorsa buraya yaz ona göre yonlendirme yapar değerli hocalarımız aracılığı ile @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamızın tertipleri vardır bunun içinde allah kolaylık versin