Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Bana Ayeten veya Hadislerden bitane hudamla hadimle cincoyle ilgili geçen yazı getir bende sana nasıl yaptığımı anlatayım burda soruyu soran benim fikrin yoksa izlersin bana soru sormuyacaksin cevabın varsada cevaplarsin cinlerin bizden once yaratılıp imtihanda kaldıklarını hepimiz biliyoruz senin gibilerde onlardan medet umuyor Allah'ın helaka layık gördüğü ifritleri başımıza ilah ettiniz yeterlimi bu cevaplar
Bana Ayeten hadislerden getir sorunun cevabını alirisin kardeşim bekliyorum ?
|
Fikrim var zaten nereden biliyorsun cinden medet umdugumu biz kendimizi Allah in indirdiği Kur'an ile tedavi ettik rukyeciler diyorsunya onlarda Kur'an okuyarak tedavi ediyor biz cinleri ilahlastirmadik ama görüyorum ki şeytanlar seni ele geçirmiş daha kendini tanitamiyorsun iddiani ve iftiralarini ispatliyamiyor benden ispat bekliyorsun bence senin iyi bir tedaviye ihtiyacin var okuduklarını anlamayan yazdıklarının ne anlama geldiğini bilmeyen kuyruğu sıkışınca hemen iftiraya sarilan bir hastasın bence sitedeki hocalardan yardım istede seni seytanlardan kurtarsın insanları kurtarmaya çalışırken şeytanın oyuncağı olmuşsun burayada fitne tohumları ekmeye gelmişsin