Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
1-Burda şeytanlara el açıp sağlık sıhhat diliyen sensin ben burda el acanlari eleştiriyorum
2-cisi ahirete davacin olacam
3-uncusi sen ne rukyeci nede Hadim sahibisin neden bu kadar savunuyorsun bence bakıma ihtiyacı olan sensin
4- Ben mileti kandiranlara iftira atıyorum miletin cebinde gözü olanlara şeytanlara tapip seytanlasmis olanlara iftira atıyorum neden şeytani savunuyorsun
5-Ya Kur'an'ı formalite icabı kullanıyorsa şeytanlarla işlerini hal ediyorlarsa ona ne cevap vereceksin
6- Ben Halen Bir Hadis Veyat Ayet görmedim varsa getir getiremezsin çünkü yok ama ben sana şeytanlara alet olmayın diye bir sürü getirebilirim bu kadar bilgi yoksunu bir insanı kaydeye alıp cevaba layık görmem benim istediklerimi getir bende senin istedikleri cevablim neyse boş eleştirilerden başka bişi sayiklamiycan beli bundan sonrada mümkünse bilgin disinda olan konulara kaynak olma kardeşim selamet
|
kardeşim zaten konu başından beri kaç kere soyledik neden onayladığını belirtmiyorsunki?
şeytandan medet uman doktordan meddet uman kuldan hayvandan allahı yok sayıp medet ummak şire girer
bu huddamcıyım diyip
bakım yapana şarlatanlara da geçerli
bu dışardaki avukata da doktorada
çiftçiye onemli olan bu işte
Alıntı:
Fatma0738 Nickli Üyeden Alıntı
Onu joker hocamız bilir biz nereden bilelim kendisi diyorya rukyeciden havascidan hadimciden huddamcidan gelen hastalarımız var birşeyin kalmadı temizlendi deyip gönderiyorlar biz bir bakıyoruz geçmemiş şeytan hâlâ bedeninde var diye bizde geçti diye biliyoruz joker hocamız en doğrusunu bilir
|
o kardeşimiz biraz cümlesinde eksikleri olduğu için niyetini belirtememiş tam olarak kast ettiği şifa büyü çözme ilaç hazırlama kılıç yapma vesilelerin hakikatin önüne geçerse şirkdir
eğerki bunları allahın gönderdiğini ve onun rızası dahilinde hareket edersen sorun yoktur demeye çalışıyor ben boyle anladım aksi durum varsa artık karışmıyorum benim aklım buna yetmiyor çünkü daha fazlasına