Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
sen ben hem onlardan daha üstün olaBİLİRİZ daha aşağıda olabilir hata hayvandan daha beter gafillerden potansiyel olarak dediğin mümkün ama oturup hiçbirşey yapmayan ile ummeti muhammede yardım eden cinler ile allahı her an usanmadan yorulmadan allahın melekleri ile asla bir değiliz biz kimizki ?
sana şunu sorarım ilaç hazırlarken bitkiler ezilir karıştırılır vs her hastalık için bir ilaç üretiliyor mikroplarla hayvanlarla çeşit çeşit
farkındaysan ilaçı yapmak için bitki de lazım olabilir hayvanda demir de yani ne keramet demirde ne bitki de ne hayvanda allah vesile kılmış ki kul istifade etsin diye ruhsat vermiş
sen cinni yi ilaç hazırlar gibi şartları yerien getirir çağırı uygularsın istifade edersin nasip de var şeytan çağırır bir şekilde istifade edersin hayır a şerre nefsine ne ise artık niyetin
nasıl deveye biniyorsan ata biniyorsan köpeki çobanlar korusun diye eğitiyorsan o varlıklarlada varlık yerine koyup ona göre davranmak lazım melekleri gören evliyada peygamber de çok onlar lağuabali lağubali konuştuklarını saygısızlık gösterdiklerini duydunmu ?
evine bir kardeşin gelse terbiyesizce mi hareket edersin yoksa edebini takınır mısın evine gelene hürmet göster ki hürmet göresin
|
Cinler size bir yardımcıdır diye bir ayete yok hadiste yok aksine yalancı olduklarını söylüyor hadislerde ayetlerde abicim kısa ve öz ben karşıyım hiçbir delilde olmayan bu varlıklara herkesin istekleri farklı beklentileri farklı benim onlardan hiçbir beklentim yok