Alıntı:
Fatma0738 Nickli Üyeden Alıntı
 estağfurullah sizin hadimci huddamci rukyeci havasci Cinci seytanci olmadığınızı biliyorum zaten branşinizin bölümünüzün ne olduğunu
Öğrenmek istedim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca çok zalim biri sabah namazı ardından Kur'an okutmaya başlatıyor beni akşam ezanina kadar sürüyor hiç demiyor ki bu kızın gözlerine yazık doğru dürüst yemek yemeden sabah ezanından akşam ezanina kadar 15 _ 20 gün Kur'an okutulur mu bende size tedavi olmaya başlayayım demiştim yada sizin bransinizda olan birini bulup ona tedavi olurum diye düşünüyordum branşinizi bilseydim sizin gibi bilgili hoca bulmak kolay olmuyor neyse soylemesenizde branşinizi yardımcı olmasanız da canınız sağolsun artık @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca heralde sabah namazından imsak vaktine kadar Kur'an okutturur
|
Ben Allah'tan başka onun ayetlerinden başka kimseyle işim olmaz ben kendim bazen sıkıntı yaşıyorum Sami abim Allah ilmine ilim katsın bilgileriyle ışık oldular başımıza neler geldiğini anladım vesilesiyle sağolsun, Kur'an okuturuyorsa senin faydana hem iman temizliği hemde kötü varlıkların temizliği ne güzel devam et bizide dualarında eksik etme