Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Yaw ne kadar lavbalisiniz amacın ne senin kardeşim konuyu kapatıyoruz hortluyorsun kapatıyoruz hortluyorsun konu hakinda boş düşünceden başka bişi yazmıyorsun ben kayda alınacak tek bir cümle görmedim yazdıklarında halen ne istiyorsun? Sende @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kostun baktın cevaplayacak kapasite yok hemen etiketle bilgin yoksa susta bakıp bisiler öğren kalp kirdirtma
|
Bilgim yok zaten bakıp öğreneyim dedim baktım ogrenebilecegim iyi bir hoca buldum cincilere karşı derken Aaaa birde ne göreyim cincilere karşı olan sayın çok kıymetli muhterem hocamız meğer benim gibi hasta benim gibi cinci bir hocaya hatta aynı hocaya tedavi olmuş kendi tezini kendi çürütmus cincilere karsiyken cinleri olan hocaya tedavi olmuş pardon olamamış imas hocanın verdikleri uygulamalari eksik yapmışsınız heralde iyileseyin derken tamamen hastalanmış siniz keşke tedavinizi tam olsaydınız kurtulurdunuz kim olduğunuzu açıklamadiiniz ama Allah tan benim anlama kabiliyetim var yazdiklarinizdan anladım branşinizi Allah şifa versin siz tekrar bence imas hocaya tedaviye başlayın ama busefer eksiksiz yapın kurtulursunuz Allah in izni ve yardımıyla çok geçmiş olsun