Alıntı:
Nasimi Nickli Üyeden Alıntı
Karıştırdınız galiba
Sıkıntı yok. Rica ederim
|
O karıştırıyor olabilir ama ben karıştırmiyorum sizin aranızda ne gibi bir sorun var bilmiyorum ama benim kadrimde değerlisiniz Sami abi bazen ağır cümleler kuruyor hiç alinmiyorim buyugumdur ne ogrensem benim lehime sen bazen belki kırıcı olabiliyorsun onada alıştım gerçekten değerli insanlarsiniz kimsenin kimseden üstünlüğü yok bilgi olarak belki fark var takva olarakta öyle ama manevi kimse kimseden üstün değil herkes eşit sizden ricam varsada anlaşmazlık birbirinizle konuşun bilgi alışverişi yapın saygılarımla
Alıntı:
Fatma0738 Nickli Üyeden Alıntı
İmas hoca zaten herkese önce onları yaptırıyor zaten de hala anlamıyor anlamak istemiyor yada anlayamıyorsun cincilere madem karşısın imas hoca ile ne işin var niye ona tedavi oldun onunda cinleri var bana şeytandan medet umuyorsun diye iftira atiyordunya eee ikimizde aynı hocanın hastası imisiz ikimizde aynı tedavi programı ni uygulamisiz bana cincileri niye savunuyor sun diyordun cincilerle işim olmaz diyordun atıp tutuyordun rukyeciler in hadimcilerin havascilarin cincilerin iyileştiren ediklerini ben iyileştiriyorum diyordun nde oldu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ne ara iyilestinde bu ilimde ilerledinde insanları tedavi etmeye basladin insanları burada sucladin iftira attın bilmediğin konuda bilmişlik tasladin hepsini geç sana yardım eden imas hocayı da aynı kefeye koymuş oldun hem cinci de hem git cinleri olan birine tedavi ol
|
Tamam senin dediğin olsun ✋ yoksa anlayacağın yok ben bakım bile yaptırmadım diyorum halen kedine yol arkadaşı arıyorsun yaw