Alıntı:
Kenann Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı geceler abi;
Öncelikle çok düşündüm.. istikametimi çizmesen önce aklımdan neler geçti abi bir bilsen.. neleri yapmayı düşündüm.. sonra bir yerden bir mesaj olduğuna inandığım vesile ile imtihan olduğu diüşündüm ve inandım. Vazgeçti demiyorum. Sadece öncelikleri değişti...Rabbimden geldiğini düşündüğüm bir imtihanda oda. Ailecek imtihandalae hemde...
Sonra istikametimi çizdim. Sahibimizden istemeyi öğrendim. Elhamdülillah nefsimi terbiye etmeyi öğrendim...
Emin ol abi, şuan aklımın ucundan geçmiyor bu tarz etki tesir veyahut rahmani olmayan tüm işlemleri. Dediğin gibi, rızasıyla olmasını istiyorum artık. Onun için bekliyorum. Önce Rabbimin rızası tabikii..
Tavsiyen için teşekkür ederim abi. Eğer anlatmak istersen özel mesaj yoluyla neler yaşattığını dinlemek isterim. Hürmetler, selametle
|
Madem Allah tan istersin rabbimle konuşup Rabbimden istemek daha güzel olur sen nasıl konuşayım demeden ben söyleyeyim kul Fatiha ile rabbiyle konuşur duanı kalben edip ardın Fatiha okuyup duanı kitlersin abim tavsiyem 100 dur Sebebi ise kalp rabbi övünce güzelleşir güzel abim🙂