Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Benim bildiğim davetlerde veyat ilimde baya ileriye gidildiginde Kerribiyyun ve Huddem melekleri Allah-u zülcelal kula yardımcı olarak gorevlendirir peki sizin yanınızdaki benim yanımdaki dedikleriniz cinler melekmi neden huddam diyorsunuz ? Gerçekten öyle birsey varsa vay ahiret halinize😁
Saygıyla yorum bekliyorum
|
Joker reis bi sakin ol. Tam pazar yerinde tezgahlara tekme atıyorsun.Kendini deneme tahtasına çevirtme, durduk yere kardeşim.

Ben senden de cahildim, hala öyleyim de. Gerek yok, gerçekten zan ile hareket ediyoruz bazen.İş sandığımız gibi olmayabiliyor. Ki bu havas ilmine vakıf Allaha ve Rasülüne iman eden çok güzel kimseler var, Allah hepsinden razı olsun.Allah başa vermesin büyü ve musallat yüzünden, kaç insan intihar etti, kaç insanın yuvası dağıldı, kaç kişi aklını yitirdi. Allah nasıl ki sana uğrayacak bir bela yada musibeti büyücü yada şeytani varlıkları vesile ederek yaşatıyorsa, birilerini de vesile ederek kaldırır buna şaşmamak lazım. Yağmuru indiren kimdir? Elbette Allahtır. Ama bulut vesiledir.Öyle bakmak lazım. Bilmeyebilirsin, aklın almayabilir, sana doğru da gelmeyebilir. Zaten herkes bu işle istese de bak buraya dikkat et istese de uğraşamıyor. Uğraşana bok atmak seni kirletir. Boşver. Büyücüler medyumlar Allaha ve Rasülüne iman etmeyen abdestsiz namazsız kimselere dilediğini demekde özgürsün.Cinlere hükmetmek ile kulluk etmek apayrı şeyler. Birbirine karıştırmayalım.Ameller niyetlere göredir. Herkes niyetiyle hesaba çekilecek. Gören var işiten var bilen var herşeyden haberdar olan var.Allah şifa ihsan eylesin cümlemize zanlarımızın hakikatini göstersin