Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Hocam benim ki bir çok insanın musallatin nerden nelerden geldiğini tespit etmek ben bakımcı değilim bir çözüm istiyorsanız bunu en başta tovbeyle çözmek lazim Allah'ın Resulünun hayatını örnek alarak yaşantımızı o şekilde şekilendirmek lazım
En başta Allah'ın zülcelalin 99 ismine tövbe etmek lazım günahlardan lanetlerden gelen musallat çıkmazsa bakimciya gidilir
(..............) boşluk olan bölüme aşağıdaki Allah'ın (celle celalühü) isim ve sifatları tek tek koyularak yapılmalıdır.
ÖRNEK1: Allahım! Bilerek veya bilmeyerek kızgınlık ve öfkeyle, üzüntü ve kederle, kalben ve dil ile (er-Rahmân) ismine şirk ve isyan fiillerimden ve sözle-
rimden gelen şeytandan sana sığınırım.
{Eûzübillâhimineşşeytânirracîm} (21 defa)
ÖRNEK 2: Allahım! Bilerek veya bilmeyerek kızgınlık ve öfkeyle, üzüntü ve kederle, kalben ve dil ile (Vücud) sıfatına şirk ve isyan fiillerimden ve sözlerim den gelen şeytandan sana sığınırım.
{Eûzübillâhimineşşeytânirracîm} (21 defa)
|
bu sekilde hic musallattan kurtulan olmadi,hatta kişi musallat icin kendine yada baskasi tarafindan ayet sure okunurken musallatta onunla bereber okuyor, hatta şehadet bile getiriyor,işin cok daha garibi bazen müslüman cinler de musallat olabiliyor bu musallat olan müsluman cine ne yapacagiz...
bunlarin çözümunu sen biliyorsun diye soruyorum dün demistin ya tedavi icin bana gelin diye...