Alıntı:
Pancareken Nickli Üyeden Alıntı
Burada ki o kadar insan ya da bilgili kişiler neden seni ikna etmek için uğraşsın ki ,zaten sen ikna olmamak için ya da delil sunmuş olsalar daha her cevaba bir soru soracaksın belli ki , uzayıp gidecek mübarek az nefes al her gün beyin fırtınası okumaktan beynim yandı ,zaten yeni yeni öğreniyoruz birşeyler ,ikna olacak ya da kanıtlayacak gibi de değilsin ne sen ne de cevap verenler mutmain olacak .Ayrıca birilerinin seni haklı ve ya haksız çıkarmakla eline ne geçecek ne kazanacak. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Ben ortaya bir fikir atım kimseye kendimi ikna etirmiyirum hakikatler neyse hepimiz öğrenelim
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
kerrubiyyun melekleri arşı tasiyan 8 melektir kula hizmet etmezler 4 büyük melek gibi Allah CC en yakin olan melekleklerdir Hakka suresi 16- 17 de gecer( yanlis hatirlamiyorsam)...
ayrica hadiste vardir haklarinda..
abdullah ibni mesud dan rivayettir...
arşı taşıyan meleklerden bahsetmem konusunda bana izin verildi. Onlardan her birisinin kulak memesi ile boynunun arasındaki mesafe yedi yüz yıldır. ( yine yanilmiyorsam)
|
Huddam nedir hocam sen anlat bize aydinlanalim kökleri ne neyden oluşurlar neyden gelirler belki yanılıyor olabilir