[QUOTE=Afrasiyab;509600]Havass'ın Derinlikleri kitabında geçiyor yanlış hatırlamıyorsam ya da aynı yazarın diğer kitapları da olabilir. O kitaplarda şeytan, iblis gibi kelimeleri de esmaül hüsnalarla karıştırarak okuma uygulamaları da var yani kitabın yazarının herhangi bir İslami hassasiyeti yok, işe yarayacağını düşündüğü her şeyi uygulama gibi bir yöntemi var.ma" kelimesini beraber ku Sizin böyle hassasiyetleriniz varsa Allah'ın güzel isimleri ile "cillanmazsınız diye düşünüyorum.
Alıntı:
Afrasiyab Nickli Üyeden Alıntı
Havass'ın Derinlikleri kitabında geçiyor yanlış hatırlamıyorsam ya da aynı yazarın diğer kitapları da olabilir. O kitaplarda şeytan, iblis gibi kelimeleri de esmaül hüsnalarla karıştırarak okuma uygulamaları da var yani kitabın yazarının herhangi bir İslami hassasiyeti yok, işe yarayacağını düşündüğü her şeyi uygulama gibi bir yöntemi var. "cima" kelimesini Allah'ın güzel isimleri ile beraber kullanmak pek hoş görünmüyor. Sizin böyle hassasiyetleriniz varsa kullanmazsınız diye düşünüyorum.
Mesajım karışmış bu yüzden bir daha yazdım.
|
Allah-u zülcelal şah damarından yakın ondan istiycekse. Bunun neresi sakıncalı ?