Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Zamanında buraya tedavi için gelip burda alim gezenleri çok gördüm hocam ben onlardan biri değilim ben kendi derdime yanmışım bu saaten sonra ancak geleni yakarım tedavi için gelin dediysemde şeytanin kokukunun dayandığı cinlerden medet umayin Allah'a tövbe eden kaybetmez diyorum insanlara doğru tovbeyin nasıl olacağı anlatılacağına cinlerle çözüm bulmaya çalışılıyor Hani diyorya Hasbinallah ve Nimel vekil bu söz nerde kaldı Milet Allah'tan başka herşeyi çare olarak görüyor tabi vesille diyecekler yok aracı diyecekler bir sürü şey soylicekler ama Şifanın gerçek sahibiyle direk irtibata olmak daha mantıklı daha doğru geliyor bana
|
Güzel abim senin bu dediğin bir noktada yanlış örneğin tamam musallat var bu musallat neden gelmiş niçin gelmiş sebebini ve nedenini öğrenmeden hiçbir şekilde müdahale edilmez aksi takdirde hastanın ölümüne kadar yu var öte yandan ben bir çok kişiyle konuştum hatta ve hatta müslüman bir varligin bir insana aşık olduğunu gördüm ve şunu dedi bende sizin gibi nefsani bir varlığım nefsime yenik düşüyor um dedi ve hastaya bir ayda 24 bin sura okuması verdim hasta okumadı nasıl olcak şimdi o müslüman aşık varligi nasıl uzaklaştıracak kendinden ayet sure omuyorsun oda seninle okuyor bizzat buna şahit oldum ve bakım yapan kişi bir çözüm sundu varlığa gel bizim yanimizda kal zikri i çek ibadetini yap varlık ben tekrar gelirim bakım yapan dediki istersen yanına birini verelim izin vermesin gitmene kabul etti hastayı bıraktı şimdi müslüman bir varlığı okumayla uzalastiramiyorsak kişide irtibata gecemiyorsa nasıl uzaklaştıracak kendinden söyler misin abim