Alıntı:
Kumralll Nickli Üyeden Alıntı
rüyamda çöpün yanında çok büyük bi kaplumbag gördüm. poşete koyulmuş ama başı dışarı da büyük bir kaplumbag çöpün yanında duruyordu.
bu ne anlama geliyor acaba bilen var mi.
ayrıca aynı gece evin icinde istediğim an havalanıp uçtuğumu gördüm. birbiriyle alakası var mi bilmiyorum
|
rüya ilmini pek bilen yok aramızda araştırarak ancal cevap veriyoruz benim bulduklarım bunlar kötü olduğunu düşünürsen sıkıntı olur iyi olduğunu düşün yorumla kafaya takma allaha ahvele et hayyr etmesini dile yorumu şoyle :
ticaret hayatında kişinin karşısındaki engelleri kaldırması anlamına gelir. Kaplumbağa ölüsü bazen de ucuz bir mala konmaya ya da yapacağınız bazı çalışmalarda dilediğiniz başarıyı yakalamayacağınıza yorulmaktadır
uzun süredir birlikte olduğu bir arkadaşının ihanetine uğrar. Bu rüya siz dost görünen ama içten içe sizi kıskanan ve kötülüğünüzü isteyen bir kişinin varlığına işarettir. Bazı alimlere göre ise böyle bir rüya yapacağınız yanlış hareketler sonucunda size destek veren bazı insanların bu desteklerini kaybedeceğiniz anlamına gelmektedir.