Alıntı:
Ozzzlem Nickli Üyeden Alıntı
Mesela havada uçan küçüklü büyüklü beyaz saf ışıklar illaki rahmanilerden olmuyor mu ben bazen öyle görüyorum onların rahmanş olduğunu düşünürdüm bazende simsiyah görüyorum siyah gördüğüm zamanlar göz kapaklarım ağrır halsizlik çöker
Mesela havada uçan küçüklü büyüklü beyaz saf ışıklar illaki rahmanilerden olmuyor mu ben bazen öyle görüyorum onların rahmanş olduğunu düşünürdüm bazende simsiyah görüyorum siyah gördüğüm zamanlar göz kapaklarım ağrır halsizlik çöker
|
olmuyor her zaman oluyor diyende yanlış der olmuyor diyende olabiliyor rahmani melek veya mümin cinlerden veya şeytanlardan ifritlerden vs de olabiliyor onlarca orneğini gördüm o nur gibi gözüken beyaz lıkların insanlara ölüme götürme vya bela olma gibi şeylerin veya farklı renkteki nurcukların yani işin derininde kalp gözü açık olmayan keşfi ve ilmi çok güçlü olmuyan anlıyamıyor ki dediği müzere ilim ehli bile şaştığı oluyor o yüzden kuran sünneti hatmedicek iyice öğrenceksin karşına gelen insan şeytan melek ne ise kurana sünnete uygun mmu allah razı gelirmi diye akıl nimetini kullancaksın bu kadar başka yol göremedim okadar araştırmam sonucunda