Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
"""""""1 -insanlar farkli yorumlasada benim arastirmalarim sonucu celp 2 kural dahilinda caiz
1-kisilerin rizasinin olmasi
2-dinen caiz (dini nikhali)ve islamik olan bidata uzak olan yontemler kullanilmasi tertipde cunku bazi tertiplerde misal tilsimda şeytani davet etme cagirma kullanma oluyor tertipin icerigi caiz se yapılabilir benim kannaatimce"""""
kafir cin devreye girince nasil caiz oluyor bunuda bir anlat kanaatince...
Allah bir kisinin öbürune karsi olan sevgisini kalbinden alirsa devgiyi bitirirse,sen cin zoruyla cin iradesi ile birbirlerini sanal olarak seviyor sanmalarinin caizligini anlat kendi kanatince.....
|
havas ilmi batini ilim..
neyin helal haram
neyin gunah sevap
neyin buyu veya degil
tartisicaksak hem bircokk kanitlarla teori lerle munakasa etmemiz gerekir analizlerim sonucu ben buna kanaat getirdim
fakat bu analiz ettigim kaynakların noksanligindan kaynakli olmasi muhtemel .....
ama aklen bile bunu düşününce kisi nin niyeti ana faktör olusu halk tabakasına en ideal cevap
olarak görüyorum ama alimler ce fetva derecesinde konus mak gerekirse elbette sizin kadar alim de degilimdir
fakat kaynaklar la konuş sak
cogunun not defteri gibi olmasi ve sitede bazi kisilere rahatsizlik duyulabilcegi icin sakincali olduğunu düşünüyorum
Alıntı:
Tugceeee Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için  o halde muhabbet için celbi sadece evliliği sorunlu insanlara yapmak daha doğru bekar insanların hacet dualarına yönelmesi gerekiyor
|
aynen evli olanlarda gönül leri rahst etmezise hacet uygulamlarini yaparak durumlarini duzelteb cook kisi var
yani kisinin kendi iradesine kaliyor durum