Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
zor bir imtihan allah yardimcin olsun
allahin zikrinden yuzmu cevirmek esinden yuzmu cevirmek sence hangisi daha hayirli ve hayirsiz?
esinin iflah olmasi icin tesirli hacet uygulamalari var onlari deniyebilirsin tum bu gayretlerine ragmen duzelmiyorsa o eşin olmalimi hala bunu düşünmek gerek birazda...
|
Güzel ahlak cennetin bir parçasıdır ailem kula kulluk yapan insanlar değiller güzeli seçtim güzelce anlatıyorum en basitinden 7 yaşında komşumun kızı her gördüğünde öpücüklere boğuyor apartmanda hoca olmuşum cuma günü okul dersi için geldi ödev yaptırıyorum konuşuyoruz hepsi hayalini söylüyor param olursa ben burdan giderim diyorum ailesini kast ederek bizde gelicez gecen sene aynı mevzu oldu hocam biz taşınırsak sende bizle yaşa kocamı kabul etmiyor beni alıp götürecek. Herkesin gönlünde taht kurmuşken bir tek onun gönlünde taht kuramıyorum. Beni tanıyan insanlar hayatta ondan kıskançlık hayatta yalan söylemez derler bir şeye tepki veriyorsa muhakkak haklıdır bir sebebi de vardır. Ona birseyleri güzelce anlatmaktan yoruldum anlamıyor. Ben bu adamla bir yola başladım isterim ki cennette yoldaşım olsun. Rabbime hamd olsun çektiğim esmalarda Rabbim beni yarı yolda bırakmadı birseyler ortaya çıkıyordu ama gücüm yetmiyordu çirkin konuştuğu için hasta düşüyorum devamı gelmiyordu. Yolun sonunda beni yormaz Allahin izniyle kaybetmek istemiyorum. Sali günü esmaül husna çalışması alicam Rabbım nasip ederse çırpınıyorum Rabbım emeklerimi bana beraber Allaha secde etmekle versin tek dileğim Allah katında iyi bir insan huzur veren,mutluluk veren, düşünen bir insan.. Ne Allahin ayetlerinden ne de eşimden yüz çevirmek istemiyorum Rabbimin yolu hayırlıyken Rabbım onu da bana hayırlı kılsın. Sitedeki hacetlere bakarım Allah razı olsun kardeşim..