Alıntı:
tayyar Nickli Üyeden Alıntı
Evet hocam onun üzerine dedim.
Piri Reis'in 20'ye yakın haritadan faydalanarak bu haritayı çizdiğini biliyorum. Başka haritalar kaynak teşkil etse de yine de uzmanlar böyle bir haritanın o devirde bu kadar kusursuzca çizilmesine hayret ediyor.
(Ben bu haritanın sadece çeşitli haritalardan yola çıkılarak çizildiğini düşünmüyorum. Artık rüyasında mı gördü, yoksa çizene kadar gösterildi mi, ilham mı olundu bilemem ama her ne olduysa değişik bi’ ilim vasıtasıyla olduğunu zannediyorum.)
Siz söyledikten sonra internetten Bermuda yakınlarındaki adaya da baktım.
Ne diyebilirim ki... doğrusunu Allah bilir. (Ben Hint denizindeki bir adada bağlı olduğu görüşünü tercih ediyorum hala.)
Prens'in Müslüman olduğu hakkında söyledikleriyle ilgili videosunu izlemiştim ama sünnetli doğduğuna dair dediğine rastlayamadım. Bahsi geçen diyalog Sky Life dergisinde bir röportajda geçmekteymiş ama röportajın aslına da erişemedim. Yalnızca internette ''Prens Charles seyittir ve sünnetli doğmuştur. Kraliyet ailesi gizli müslümandır ve soyları peygamberimize dayanır.'' şeklinde bahsi geçen röportajda olduğu iddia edilen yazılara rastladım. İnternette o röportajın aslını bulamadım. Bahsi geçen dergideki röportajın aslına erişim imkanı varsa o röportajı okumak isterim. Veya bir videosu veya ses kaydı varsa bulamadığım/bilmediğim onu da izlemek veya dinlemek isterim.
Cevabınız için teşekkür ediyorum hocam.
|
onun oyle demesi pek bir sey degistirmedi alimin evliyaninda günah isleme hataya dusme paylari var,onun dergahlarinda gitar eşliginde zikir cekiliyor...