İkna Duaları var Onları okuyabilirsiniz etkili.Öncesinde de Miftahül Cennet Duası 7Kez.Başında 7 Sonunda 7 Salavat burası önemli.Başlamadan önce 3025Kere Ya Mucib (c.c) Zikri yapıp.Mucib Olan,Duaları kabul eden Yüce Rabbim.Mucib İsminin Hürmetine tek yapacağı sana yalvarmak olan bu aciz kulunun isteğini dergahı İzahında Cömertliğinle,Büyüklüğünle,Rahmetinle,Kudretinle,K abul eyle,Şüphesiz ki sen Ol diyince olduransın.Sen ne dersen o olur.Şüphesiz ki Güç ve Kuvvet yalnız sendendir.Şüphesiz ki her Şey senin İzninle olmaktadır.Senin İznin olmadan hiçbirşeye Güç Kuvvet Olamaz Hakim Olam,Kaviyy olan,Vedud olan,Kebir Olan Allahım,Yüce Rabbim.Alemlerin Rabbi.Bana Yardım et Ey Allahu Teala Zül-Celali Vel İkram Celle CelalüHu Azimüşşan Hazretleri.Sen Dilediğin Kuluna Dilediğini verirsin.Sen ne dersen o olur Ya Rabbel Alemin.De Bunu Başlamadan 7Kere.Miftahül Cennet Duasını yapınca da 7Kere oku.Miftahül Cennet Duasının Başında 7 Sonunda 7Salavatı okuyup Bu Duayı En Son Hacetini demeden oku Sonra Hacetini de.Başlamadan da Niyet et.Ya Rabbi Niyet Ettim Senin Rızan için Oğlumla Kavuşmayı bana nasip etmen için sana Kendi Haddimce ve Acizliğimce elimden geldiği kadar Samimi Ve Kalpten Dua etmeye.3Kere Niyetimi Kabul Eyle Ya Rabbel Alemin de.Bana da Hayır Dua Edersin,Allah Razı Olsun Yeter.
|