Alıntı:
BenBenMiyim Nickli Üyeden Alıntı
Bana göre bir Zikir Çekmeden Hacet Duası edip Zikrin çok Daha Etkili,Hayırlı olmasını istemek gerek.Ben öyle yapıyorum.Daha ilk Günlerde fayda görmeye başlıyorum İnşAllah böylelikle.Netice alamayanların çoğu ya olur mu diye Şüpheyle zikrediyorlar zaten şüpheyle zikredenler Allah'a Saygısızlık içerisindedir Hemen Tövbe etmeleri gerekir,Ya Enerjisine uyumlu değildir ya da Gerektiği gibi yapmıyordur.Gezegen Vaktine göre,Zikri yaparken Koku sürme,Ağzın temiz kokması vs.Bu arada Ağzın temiz kokması bayağı önemli haa,ihmal edilmeyecek cinsten.Zikirde ilerleyince görevliler geliyor çünkü geldin mi hiç hoşnut olmazlar bu durumdan,onları rahatsız etmiş olursun.Mekanın da temiz olması şart.Bir de Zikri Gece,Gündüz Vaktine Göre Yapmıyorlardır netice alamıyorlarsa.Nur Esması Güneşin ışığının çok olduğu vakit,Batın Esması Yatsı Sonrası,Yatsı Sonrası Kamer ve Seher gibi.
|
en guzel agiz kokusu nedir sana bana gelen nane kokusu mu misvak mi
oda temizligi kimleri ilgisini ceker seytanlarin mi yoksa rahmanilerinmi
gunes veya ayin tam uste olduğu vakitler veya herkesin yattigi vakitler nede daha yuksek enerjilidir cunku herkes o vakitlerde isleriyle nefislerine yogunlasir
kalpten cekilen icinde o hos hislerle cekilen saf zikirle acaba olurmu aman olsa ne olur olmasa ne olur em fazla iki halisulasyon gorurum diyen bir etki alırmı?
ruhaniler okadar geliyorlar etkilenip misafire ikram etsen guzel olmazmi misafir ne ikram etsek bal börek mi hos tutsuler mi
her esmanin kendi tesirinin en ust seviyed aldigi saatler olsada zikir cekmek için belli vakitler de ideal tesiri saglar...