Alıntı:
Sude6161 Nickli Üyeden Alıntı
Peki hocam Allahtan uzaklaşmış sorgulayan hatta mübarek gecelerimizi bile kabul etmeyen namazsız küfür ağzından eksik olmayan ve zinayı dinimizce günah olmadığını iddia eden eşe ne yapabiliriz. Boşanmak alternatifi hariç. Çünkü mücadele ederek rabbimin ona doğru yolu göstereceğine inanıyorum. Böyle biri asla değildi
|
kusura bakma ama kardesim oyle biri müslüman denilebiliyormu? açıkça sirk kosuyor bence
ve ayetlerle de sabit mumin kizlar mumin erkeklerle evlenmeli diye yabancilari dost edinmekten daha evvaldir
nur suresi 3 ayet okursa aksi durum muminin gavur ile evlenmesi haramdir yani gunahtir yanlisdir ya i bilmiyorsanda arastirip suanki durumunu inceleyebilirsin ama bilki rabbim dilerse hidsyete erer mumin olur ben yerinde olsam yapmazdimda diyelimki bilmiyordum simdi ogrendim o zaman güzellikle cabalar ugrasir zaman verirdim baktım olmuyor ayrilir yeni kismetime bakardim ...
ve sunu belirteyim misal hacet tertipleri ve bircok tertipe ragmen duzelmiyorsa boyle biriyle evli olmak kendine zülüm degilmi yoldan mi cikarmasini benimsiyorsun? ayrilmak saha cazip bana göre..
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
oyle iddialarda bulunan kisi mürted olmustur yani dinden cikmistir,islam olan bir kadin o kişiyle evli kalamaz,karı koca ilişkileri olamaz,zina yapmis olurlar çünkü bu durumda nikah düşer...
|
aslinda imas hoca ile hemfikiriz ayrilman gerekiyor fakat iş arap saci olmus sen nuye okdr meblağ larla adama islem yaptirdin bi anda sogudu sende duzeltmek icin cabaladin ve simdi adamin ayari iyice sapti mi .... buyu oldugundna suphe edip temizletme ayri islemdir sihri iptal vs fakat celp islemleri ayridir isin ehli yapmadiysa suan olan durumlar anormao diyemeyiz cogu kisi benzer veya daha kotu deneyimler yaşadı...