Alıntı:
Hykc Nickli Üyeden Alıntı
Bu sigarayı toplam 18 senedir içiyorum şuan 33 yaşımdayım ve son 5 senedir 2 paket olarak içiyordum elektronik sigara olsun haplar olsun denemedik hiç bişe bırakmadım en fazla 2 gün sigarasız durabiliyordum.Sonra formda sigara bırakma için arama yaptım.En kolayını arıyordum çünkü o kadar kalabalık yazılar vardiki bakarken daralıp bir tane daha yakıyordum sonra bu mesajı gördüm son sigarayı yakıp dediğiniz terkibi yaptım geçen hafta ve azıma almadım canım hiç istemiyor kahvede içiyorum ve yine canım sigara istemiyor.Yani çok zorda kalmıyom Allaha şükür ama herhangi bir sigara tehlikesi olduğunda salavat çekiyom 33 salavatla Sigarayı bıraktım Allahıma şükürler olsun Yazan kardeşim sendende Allah Razı olsun her nefes aldıkça yazık etmişim kendime diyorum.
|
bu yazı değerlenir konu başlığında paylaşırsan deneyimini hayrlara vesile olur inşallah lakin senin durum sanırım manevi rhaaatsızlıkların varmış bu yüzden nefsin yada varlıklar sigarayı bıraktırmamaya çalışmışlar yani irade ve bağımlılık değilmiş maneviyat sorunu imiş dertinin çaresi