Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
 yani sen musallat ilmini cinleri batini ilimlerde tecrube sahibi icazetli birisin ve bu durumu boyle mi yorumladin  m
o zaman aciklasana misal birisi sevdigine birine ayet okuyarak bir tertip yapiyor niyeti deli davne olsun gelsin vs iste nefsi bir arzu
lakin gelen kisi anormal hareketleri var
getirten kisi soguma var
veya birbirlerini garip siluetlerde goruyorlar
simdi noldu? aciklayabilirmisin
acikliyalim bu farazi bir senaryo olmayabilir lakin tecrubelerle sabittir okuduklarimla yani
neyse
aciklama su musallat kapmislar isin ehli birisi de bakim da musallata soruyor nerden girdin neden iste su gunah kapisi acikdi ve bu da okudugu ayetlerin enerjisiyle celp etti bende hacetini karsidakinkisinin beynine girdim aralarini yaptim ama simdi ben bu adama aşık oldum sebiyorum gitmem diyor hadi akla duzelt durumu simdi ilmin varsa napilcagi belli de hani dedigim gibi yonlendirme niyette riski en aza indirmek şartlara uyarsan olur tertipde bazen seytana yakaran dine tanriya soven anlamlar oluyor sende bide ustune suryanci arapca birseyler okuyor ayet karisiyorlar yani sartlara uydun niyet de temiz ama uygulama şirk e goturuyor bunu anlaycak ilmin yoksa onuda yapamazsin
bilmem anlatabildimi simdi seni
|
Hayır anlatamadın. İsmi şerifler ile sevdiğin sevdalandığın birini Allah'tan istemek ile senin bu anlattıklarının ne alakası var? Harama kullanmayın demek ne demek? Ki harama kullansan dahi olmaz zaten seni bulur yukarıdaki tertip. Konuyu saptırmayın lütfen. Ben kendi paylaştığım tertip üzerine konuşuyorum.Allah dilerse verir eğer mutlak yazılmış başka bir kadere tesadüf gelmiyorsa...