Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
niyetini sormusdum ama cevaplamadim salih oldugnu nerden biliyorsun neye dayanarak azgin nefsin arzusu olmadigini?
ve iste sana yaptirdin buyucu fln demedim sadecee sonuclari zamanla yaz etkilesimde kal dedik belki aranizda kotu birsey hic olmaycak bilemem gaybi allah bilir biz uyarıyoruz saddece yerinde olsam kendisini uyarir anlatir
helalim alırdım haberi yoksa ve dua ederek bulursun gusek birsey sen bu durumu aklanmasi duzelmesi icin dua ederdim rabbimin rizasi ve izni dahilinde diye duzelmesini ... diye
bak eger arada cin varsa en etkili tesirli hızlı anlasilir ama farazi bir konusma ben yazmmani isteme sebepim belirtilere incelemek analiz etmek
|
Eğer sana özel mesaj yazabilseydim durumu izah ederdim ve aklında bana karşı tereddüt kalmazdı. Ben helâle kullandım ve niyetim de halis. Israrla paylaş dediniz ve paylaştım ki zaten kitapta da yazıyor isteyen ulaşır uygular. Gerisi beni bağlamaz yani. Sadece kendime yaparım ben kimseye vefk falan yapmadım yapmam da. İki yıldır bu ilimi çözmeye çalışıyorum ve beni Allah'a yaklaştırıyor.