Alıntı:
Rad Nickli Üyeden Alıntı
Tabi sinirlendirir o sebeple kargaşa ortamı oluşur. Sadece bir kabile yok evde fakat Ammar'ın en sevdiği şey kabus göstermektir. Sana bir tavsiye vereyim onu bu gece uygula sabah yaz kabus mü göreceksin yoksa başka bir rüya mı? Uygulama şu sağ avucunu ense köküne koy 21 İhlas oku. Her bir ihlas besmele ile okunacak. Daha sonra kafanın üstüne sağ avucunu koy aynısını dene. Daha sonra besmele ile "Selamun Gavlem mir Rabbir Rahim" ayetini 100 defa oku ve uyu.
Sonucunu yaz yarın
|
Aslında bir koruma duası öğrendiğimden beri kabus görmüyorum, Bismillahillezi la yedurru ile başlıyor. Onu okuduğumdan beri yaklaşamıyorlar. 2 yıl oldu. Sadece uyumaya çalışırken sesler gülme sesleri konuşma sesleri korkutmak ve uyutmamak için uğraşıyorlar.
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
haftada bir veya gunde bir siniri yok lakin tertip disina cikip artirirsan sayilari o zaman musallat cekmeye kadar gider sonu yani
kisa ozeti
1-tutsu onercegiz
2-tahhasun okuycaksin
3-arindirma tertipi yapickasin
4- sirke tertipi yapicaksin
soyle diyim bunlara ragmen ammarlar duruyorsa bunlarin ammar olduğuna inanmam ya imtihan geregi durabilirler yada duramazlar yani hic bir sekilde
5-isin ehli ile mekani temizletmek
5 i site kurallari geregi cevao verilemiyor malesef
|
Tütsü için neler gerekli ? arındırma tertibini yapacağım. 5. de takıldım zaten. şimdi yapabileceklerim tütsü tertip dua ve sirke doğru mu anladım. Bunlara rağmen kalıcak mı ona bakacağız. Tertipi nasıl yapabiliirm. Ben yeni musallattan çekinirim haliyle verilen sayılara sadık kalırım.