Alıntı:
nar50sin Nickli Üyeden Alıntı
sofi kardeşim bende menzile baglıyım 2003 beri .sana bir kaç tecrübemi yazıyım rabıta konusuna fazla takılma 5 dakka yap senden sorumluluk kalksın bende senin gibi rabıta yaparken hiçbirşey görmüyorum .bizim rahmetli amca oglu vardı o rabıta yaparken gözümün önüne ev sahibi geliyor derdi  
manevi sıkıntım var demişin dittigin dergahta seyyidlerimizden biri varsa bide ona danış dua iste..birde virdim var demişin vird işleri sende biliyorsun birçok hallere sebeb olur senin gavsımızın yanına gitmen lazım.kendileri şuan istanbulda
|
kurban olduğum inan ki herşeyi denedim. seyda hzleri istanbulda ama kendisi hasta ziyarete açık değil. kendisine 2 mektup yazdım cevap dahi gelmedi. rabıtada okadar marifetli değilim ve bir derdim var hayatımı ona göre şekillendirmem gerek ve çok istiyorum. geçen menzile gittim saki hzleri ( oğlu ) oradaydı vekillere hizmet edenlere söyledim beni görüştürün müşkil bir derdim var diye kimsenin umrumda değil. otur sofi geç sofi felan diyorlar daha ağzımı açmadan. biri de çıkıp bu kişinin ne derdi var Allah rızası için bi dinleyeyim demiyor. Hizmet yapıyor kendine göre... Baya bir içerledim bu durumu. Menzil büyüdü kurumsallaştı daha fazla sofisi var ama dert dinlenilmiyor. Öğrenci öğretmene ulaşıp soru soramayacaksa nasıl ilerleyecek... En son bu tarikata karşı hevesim isteğim kalmıyor başka kapılar arayışına girmeyi düşünüyorum oda yok.. ne yapıcam bilmiyorum