Alıntı:
Cennet'ül Meva Nickli Üyeden Alıntı
Ne güzel bilgiler. Allah razı olsun. Üç aylarda çekilecek tesbihler varmış heryerde farklı bilgi var. En makbul tesbih usulü nedir.
|
---------------
100- Ya Allah
100- La ilahe illAllah
100- Estağfirullah El Azim
100- Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.
----------------------
Şu üsttekileri 3 ay değilde ölene kadar devamlı çeksen faydasını görürüsün.Çünkü hergün 100 salavat getirene şefaat ederim diye sözü var.Hergün 100 kere istiğfar etmen Allah CC rızasını kazanmana vesile olur.Zaten hergün 100 kere diğer 2 sini yapmanda fayda eder.Ben fazla çektiklerim var yüksek sayı manevi yönden motive ediyor.
-------
Nette araştırırsan 1100 La ilahe illAllah çekin denir.sonrasıdan 100 kere de Lâ ilahe illallah, Muhammedün Resullullah
deniyorda.
Ben şahsen 3 ayda gelince Allah CC hatırlamak değil her an hatırlamak gerekir diye düşünüyorum.Çevremdede çok görüyprum 3 ay gelince herkes kendine çeki düzen verenler varda 3 ay bitince ipini koparan kurbanlık danalar gibi sağa sola kaçışanlarıda görüyorum.
---------------
Her daim anmalı ki ölümün mübarek 3 ay içinde değil de ummadık anda sonraki aylardada geleceğini bilmek gerekir işi sağlama almalı o yüzden Allah CC bağı koparmamak gerekir selametle.