@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parapiskolojide herşey varlıkla olmuyor en basiti imgeleme ile başlar imgeleme yapılabiliyorsa zaten yetenek vardır imgeleme ile zihnin yetenekleride ölçülüyor zihin yeni şeyler keşfediyor ve gelişiyor bende çocuktan beri var karanlığa şekil çizmeler geliştirsen ilerlersinde ilerlesen ne fayda yani boş iş olduğunu anladım vazgeçtim ama işte kalıntıları çok çocukluktan gelen bişey ve imgeleme ile hissetme gerçekmi değilmi diye gittim denge sorunlarım oldu halada adapte olamama sorunu var odaklanınca zihin boş olur zihin bişey düşünmemeyi sevdi Ama insanlara hafif dikkatimi verince odakları bozulur ani bakışlar kötü karşıdaki elindekini düşürür veya eli ayağı birbirine dolanır
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|