@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kem gözlü değilim ya bırak birine hased ile bakmayı dünyanın tozunda dahi gözüm yok uykudan ne zaman uyancam onun sabırsızlığı var emekler boşa gitöez de benim gözüm yüksekte teleknezide bile değildi

levitasyon yapmak istiyordum yani küçüklükten beri rüya aleminde levitasyon yapıyorum yani yerden bilinçli uçmak yükselmek yani uyandığımda o kadar iyi hissediyordum gercek olabileceğini düşündüm ve başladım sonra baktım binde bi ihtimal üşengecim bunlara yoracağım kafayı ilme vereyim dedim bedenen uçamasak bari ruhumuz uçsun dedim ve ayet ayet tefekküre başladım çok iyi yani gerçekleri görmek anlamak işte her güzel şeyin bi bedeli var imtihanlar ağırlaşıyor misal insanlar ekmeği ister ben ise buğdayın yetiştiği toprağın tanesini Hamdolsun bu dünya hayatı geçici hoş ahiretede pek yatırım yapamıyorum yapamıyorum değil yaptığım gözüme azgelir yapamadıklarımla kahırlanıyorum Allah merhamet etsin amaller yetmez bizi merhamet cennete götürcekte ben cennetin derdinde değilim cehennemin ateşinden korkmuyorum azap olarak cehennem değil huzurdan kovulmayı görüyorum Allah ümmedi muhammedi huzurundan kovmasın bizide inşallah cennette Rabbi görmektedir diyorum bakalım herşey rıza için inşallah Allah azimşan kendimden nefsimden verdiğim ödünleri boşa çıkarmazda huzurdan kovulanlardan olmam ve Rabbi görenlerden olurum hayal bile edemiyor insan bu hayal edemeyiş bile insanın içini kıpır kıpır ediyor telek neziymış oymuş buymuş en büyük yetenek günahtan sakınmak Allahtan sakınmaktır .