Alıntı:
ByWinner Nickli Üyeden Alıntı
Sofiler şeyhlerini Allah yerine mi koyuyorlar ? Haşaa rızkı veren şeyhimizi diyorlar ?
Sofiler şeyhlerini Allah yerine mi koyuyorlar ? Haşaa rızkı veren şeyhimiz mi diyorlar ?
|
Övgüye layık olan Allah azim şandır
Ve onun resulledir ama resuller vesiledir yine Övgüye layık olan Allah tır .
Tarikatçılar şeyhlerini peygamber yerine koyuyor Onu aracı vesile yapıyorlar ve peygamber sunnetine değil şeyh sünnetine uyuyorlar din bölücüleri olarak görüyorum . Şahsen ve bakara suresinde Allah celle celelu dini bölenlere ne diyor açıp okusunlar rabıta şeğemi yapılır şeyğ görünmez mi Rabıta görülmeyene Yanlızca Rahmana yapılır bi foto verip kadınlara şeyğ imgeletilmez mahremdir namahremdir ayıptır günahtır . Tarikatlar amaç saptırıcı şeytan yoldaşıdır tevhid ve davet ehline sözüm yok !
İki ayrı tarkatçı yanyana gelse oder benim şeyğim böyle iyi bu der benim şeyğim böyle iyi 2 dk sonra kavga dövüş falan din düşmanları İnsanları dinden soğuttular zaman olmuş Ne zamanı Namus ar diye bişey kalmamış şeriat kurup davet çağrı yapacaklarına Göbekli şeyhlerini yüceltsinşer Kimin salih olduğunu ben bilmem Allah bilir bu yüzden kimseyi vesile edinmem ve övgülemem övgüye layık olan Allah tır tek vesile resulüm ve resüllerdir Allahın ve salih kulların selamı tüm peygamberlere olsunn
Ahir zaman şeyhlerine inanmam .