Alıntı:
havas22 Nickli Üyeden Alıntı
neyle yazılırmış bakıra söyleyinde ögrenelim hocam
|
Hocayla dalgamı geçiyorsun mahkemede çok sevdim dayanamadım dede ağzın burnun ne halde gör
Sunu anlamadınız gitti cin dediğin şey senin benim gibi kul yediklerimiz daha farklı güçlerimiz daha farklı bukadar.
o cinin işi gücü yok diyorki keşke biri beni çağırsada gidip ona hizmet etsem of çok ihtiyacım var köle olmaya
Elem keyfiş kem gözlere sis demekle olmuyor

Günden kaç saatin boş tevhid zikri çek bol bol hem idrak edersin hemde allah nasip ederse işleyis neymis görürsün
-------------
Okuyacaksan daha detaylı anlatayım
Cinin yada kabilenin tılsımları vardır büyü yapıcak kişi bu tılsımı çizer okumasını yapar davet eder davet sonucuda sunla sunu celb edin der ve bir yönlendirme çizer/yazar karsılığını öder davet ettiği şeyde işe koyulur
Aynı şekilde müslüman cinlerinde var
Aynı şekilde çağrılır ama fark sudur bunlara celp dersen yada boş işler sağlam döverler sonra musallattan kurtulmaya çalısırsın mahkemeye çıkarılır (cin mahkemesi insan mahkemesi gibi)
sorarlar niye eziyet ediyorsun bu adama. cinde o beni çağırdı der ve işte ozaman baslar çünki kısasa kısas cin haklı anlat bakalım simdi derdini
Bunun dısında hüddamlar var bunlarda ayeti çok zikredip azimetini okursun sen çağırırsın
Çağırdığın zaman musallat vb. Olay varsa yardım ederler helalinden bi problem varsa yardımcı olurlar yada hastanın problemini söylerler ama eğer çağırıp boş isler söylersen celp vb. Allaha yalvarırsın ölmek için çünki sağlam cezasını çektirirler bittimi bitmedi hadimden bahsediyoruz musallat olursa kıçı kırık 2 cin bişiy yapamaz
Bunun dısında ayeti çok zikredersen allah rızası için çevrendekilerde senle zikreder belli bir süre sonra hadimleri gelir onlarda seninle zikreder seni yoklarlar eğer ibadetlerin düzgünse allaha yöneliyorsan ozaman ozaman allahım bu kulundan razı ol ona isteklerini ver diye allaha dilekte bulunurlar
Sonra zamanla sanada sorarlar ey adem oğlu ne istersin bizden dost olmayı istersen olabilirler (bi hoca anlatmıstı kim hatırlamıyorum ama adam su kadın benim olsun demis adamı oracıkta kör etmisler ) ve hacetin helalse yardımcı olurlar olmaya çalısırlar
--
Allahın izniyle öğrendiklerim bu yönde eksiklerim varsa sayın hocalar düzeltirse sevinirim
Umarım bu aydınlatıcı olmustur hiçbir cin sizin köleniz olupta size bilgi tasımaya bayılmaz onları bizden farklı düsünmeyin