Alıntı:
srhtbl Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten selamun aleykum adim serhat 33 yaşindayim tip dilinde sosyal fobi hastasiyim asiri utangac ,cekingen ve icine kapanik biriyim doktora gittim ilac tedavisi gordum ama nafile hic fayda bulmadim siz degerli arkadas ve hocalarimizdan yardici olmalarini istiyorum simdiden tesekkurler Allaha emanet olun
|
Cesaret dualari okuyun hocam cesaret icin baska dualar var ayetel kursi var insanlar icinde azametli gorunmek icin aziz cekebilirsiniz ve ozguven problemi icin sems suresi onerebilirim dinimizde bu tur sorunlar icin turlu turlu denenebilecek yol var illa doktora gitmelisiniz diye bir sey yok
Alıntı:
srhtbl Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten selamun aleykum adim serhat 33 yaşindayim tip dilinde sosyal fobi hastasiyim asiri utangac ,cekingen ve icine kapanik biriyim doktora gittim ilac tedavisi gordum ama nafile hic fayda bulmadim siz degerli arkadas ve hocalarimizdan yardici olmalarini istiyorum simdiden tesekkurler Allaha emanet olun
|
Hem psikatriya gitseniz iki yildan asagi cozemezler bence direk rabbimin dualarina sarilin faydasi cok zarari yok