Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaf 16 17 yi bende bir argüman sundum cevabın yokmudur? acik ca bir ayet allah diledigi mekanda dilediği sekilde konusur perde ile araci ile hz musada oldugu givi dogrudan "Mûsâ tayin ettiğimiz vakitte gelince, Rabb’i onunla konuştu" buda hakkin her yerde hazır nazır araci veya aracisiz konusabildigi gibi yaninda olabildiği ve diger esma larinin hakikatine delalet eder gerçekten sen le benim aramdaki mesafe varmiscasina bir algiya mi kapıldın bence bu düşünce allahi noksanlastirmaya çalışan bir iddia ve bence baya baya yanlış iyi tefekur et allahin isimlerini laf olsun diye yok o isimler meleklerden daha üstün kiliyor o isimlerin hakikati ademi azazildende üstün kildi o bilgi basitce gecemeycegin bir konu
|
arşın düzenin ve Kürsi nin yukarda olması ile ilgili bunlar hakkın yukardana dair kesin bir delil degilki daha aciklama bile yapmasina izinvermeden iftira ci dersin boyle birşey istersin?
İftiracı mı demişim ben yazıyı iyi oku.
evet kesin bilgi var delilleri getirdim kör müsünüz bilmiyorum çünkü bunca delile rağmen hala daha devam ediyorsunuz
Allah arşına istiva etmiştir keyfiyeti meçhuldur ne Rasulullah savden ne sahabelerden nede 4imamdan "Allah'ın zatı heryerdedir" diye bir şey duymadım ben sen duyduysan söyle