Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha yardimci olabilir bazi bildigi ussuler bir yana
vefk ini resim olarak yukleyip ozelden sana atabilir ebced hesabınida yaninda gonderebilir usulü genelikle doğru işliyor
ayin menzilleri tutsusu okumalari ve diğer usulü erkana dikkat edersen çalışman daha tesirli ve basarisi yüksek olur
|
Ben basari olarak sevap umuyorum muhabbet umuyorum baska beklentim yok okumalardan ibadetten hacetim Yaradanimin muhabbetidir onu kalbimde herdaim hissetmek mukafatin enguzeli muhabbet aninda zelzeleye tutulan bedenim yasadiklarim tarifsiz bunlar bana yeter baska beklentim yok vefklerle ugrasmiyorum havas konusundanda uzagim bi ihtimal ölmez isek insallah Ilerleyen yillarda bi ihtimal ugrasabilirim kurani hadisleri iyice bilmek lazim takva lazim emek lazim kestirmeden kimse biseye ulasamaz ulastigini sanir
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Ooo hocam rabbim muvaffak eylesin sizi bende olmeden 70 bin ihlas yapiyim diyorum bakalim nasipse oyle hocam azıklari hazirlamak lazim allah kolaylik versin
Hocam bende ruyamda bir yakinim insan suresi gormus okuyum ben diye ama hastaligimla ilgili olmadigini dusundugum icin okumadim ama bende okucam insallah bide ruyamda bana bol bol nas felak elham oku dediler birde tarik suresini gordum acaba bunlasrin bir anlami varmidir
|
Maneviyat yoksa ihlas suresini o kadar okuma ihlas suresi cok agirdir
Butun sureleri okumak lazim mealide surekli okumak arapcayida surekli okumak lazim