Alıntı:
Berkin Nickli Üyeden Alıntı
Musallatım olup olmadığını nereden anlıycam eğer varsa da nasıl kaldırıcam. Şimdi forumda yeni olduğum için kimin hoca olup olmadığını da bilmiyorum.
|
bu arada egerki bu analtigim usulde basarili olursa allahin izniyle bir ömür gider genelikle insanlar
namazlari farzlari hayatina ofre yerlestirdigi icin nefsi zulüm ediyor ve basaramiyor tam tersi olunca ilk basda yapmasi zor olsada nefis daha az kiskirtiyor daha istikrarli bir durum oluşuyor bu benim sahsi tecrubemdir ..
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
bu arada egerki bu analtigim usulde basarili olursa allahin izniyle bir ömür gider genelikle insanlar
namazlari farzlari hayatina ofre yerlestirdigi icin nefsi zulüm ediyor ve basaramiyor tam tersi olunca ilk basda yapmasi zor olsada nefis daha az kiskirtiyor daha istikrarli bir durum oluşuyor bu benim sahsi tecrubemdir ..
|
ve unutma farz sunneti ve tasafuvu arastirmaz gunun belli vakitleri hobi misali ogrenmeye heveslenmessen uzaklasma birakma ihtimalin artar dostunu ogrendigim bilgileri dahi hayatini alabin razi gelecegi islere yöneltmek lazim yavas yavas ama emin adimlarla