Diğer alemlere gittim acayip şeyler yaşadım.
Eskiden zikirler denerdim Keşfimi açmak için, olmazdı. Sonra keşfimi açıp napıcam dedim bıraktım açmak için uraşmayı.
Sonra çok kırkın bir şekilde alarken Rbbimden ölmeyi istiyodum.
Ya Mümit Cellecelaluhu zikri çektim gece ağlayarak uyuyana kadar. Uyuduğumda farklı alemdeydim sonra anladım yataktayken farklı alemde olduğumu.
Öncelikle nasıl anladığımı söyliyim; eskiden büyü öğrenip kendime büyü yapmıştım merak edip sonra etkisiz hale getirdim büyüyü.
Elhamdulillah tövbe ettim sonra havas sitesini keşfettim burdaki çalışmaları denedim sonra musallat yaşadım. Karabasanlar geliyordu ve durmadan benim odamdaki kendi alemlerine çekiyolardı.
O alem karanlık bir alem aynı ev aynı apartman ama başka alem kapıları açıp kapatıyom ama ışıklar yanmıyor apartman koridoruna çıkıyom beni görüp ışıklar yanmıyor karabasanlardan kurtulunca koridora giderdim asansördeki tuşlara basardım çalışmazdı.
Sonra evime dönerken komşumun kapısını açmıştı beni korkutmaya çalışmıştı bende birden bire ona erişmeye çalıştıp üzerine yürüdüm tutmaya çalıştım sonra uyandım birden bire ozamanlar böyle karabasanlar basıyodu.
Sonra Rabbim koruması altına aldı Elhamdulillah birkaç ay yaşamadım sonra dedim gibi üzgün bir günümde ağlayarak Ya Mümit Cellecelalühü Esmasını çektim dediğim o karabasanların beni çektiği aleme atıyor.
ilk gittiğimde orada olduğumu anladım sonra uyandım sonra üzgün oldum için bir daha çekerek uyudum sonra sonra tekrar o alemde kalktım tekrar odamdan çıktım evin kapısını açtım sonra geri kapadım evin ortasında annem duruyodu anne senmisin dedim cevap gelmince cin olduğunu anladım göz rengide değişikti saaten maviydi sonra cin olduğunu anladım. Selamın aleyküm dedim dedim gibi gözleri dışa ve yukarı aşya doğru genişlemeye başladı sonra tekrar uyandım üzgün oldum için tekrar zikri çekerek uyudum ama yanımda telefonumdan Allahu Allah ilahisi çalışıyodu.
Uyudumda tekrar o alemde gözlerimi açtım ama fark ettim karabasan beni tutmaya çalışıyodu ilahinin sesi cızırtılı geliyodu bende telefona dokunup sesi kısmayı deniyodum oda elimi uzatmama mani oluyodu beni felç etmeye çalışıyodu zarzor telefona uzanıp elime aldım sesi kıstım gibi yataktan düşürdü beni.
Diğer ikisinde gösümde kuranla uyumuştum 3. uyudumda kuranı dolaba kaoymuştum sonra düştüğümde yorganın altında dolaba koyduğum kuranım çıktı ama koynuma aldıklarımda kuran yok oluyodu dolaba koyduğumda koynumda çıktı çok garipti sonra kuranı kerim karanlıkta gözükmüyodu iyice yaklaştırdım çok ufak bir ışık vurdu kuran olduğunu anladım sonra uyandım telefonumdaki ilahi kapanmıştı acaba o alemde kıstım diyemi kapandı hiç bilmiyorum.
Bu arada o alemde ışık yok aynalara baktığımızda karanlık gözüküyodu her bitarafta sora bundan 1 gün sora 2. gün tekrar zikrederek uyudum koynumda kuranı gerimle o alemde uyandığımda tekrardan gözlerim kapandı gibi o alem açılıyo zaaten deprem oluyordu bi an gerçek dünyada oluyo sandım bekledim sonra o alemde olduğunu anlamam biraz uzun sürdü ama çok pis sallanıyordum gerçekmiş gibi aynı şekilde eşyaların gıcırtı sesi dahi geliyodu sonra uyandım.
Tekrar zikrederek uyudum tekrar deprem oluyodu sonra birdaha uyandım o gün tam 5 kere uyandım gece 2 defa rüya görüp uyandım sonra 2 defa da o aleme gittim sonra 1 defa daha rüya görüp uyandım rüyalar biraz garipti o yüzden anlatmıyorum isterseniz anlatırım ama 2 sini hatırlıyorum sadece.
Bide bir kaç ay önce evin içinden pat diye ses geldi 1 yıl boyunca çalışmayan saatim çalışmaya başladıydı 2 ay çalıştı sonra durdu daha deminde o gittiğim alemi araştırırken cinlerle ilgili bir konuya girdim ışık git gel yaptı sonra bir daha yapmadı gitgel yapması 1 sls felan sürdü ama söylim dedim.
Bi de ben bunalrı yaşarken söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama hocam sınız sonuçta söylim hem gusülsüzdüm hemde abdestsizdim, yaşım 17 bide, size bununla ilgili benim gittiğim alem neresiydi bunun cevabını çok merak ediyorum ve bu alemde neler yapabilirim ne yapmalıyım ne yapıcamı bilmiyorum gitmemin illaki bir amacı vardır ama bunu ben bilmiyorum bana yol gösterici olursanız sevinirim teşekkür ederim.
|