Anladim hocam benim hacamatci bir varlik cikmistir dedi buyuk ihtimal gacamattan sonra siz hissetmeye baslamissinizdir cunku hacamat zarar verip deprestirmistir hacamat ehli sunnet biri tarafindan yapildiysa musallat kapmassiniz hocam sizden cok daha agirini yasadim diyebilirim bir gun beynim yandi hemen acile kostum ordaki doktorlar anlam veremedi boyle bir sey olamaz diye sıkıntılı halimi gorunce gilm cektiler kimse inanmadi tabi boyle birsey olcagina sonra sonuclari getiren doktor kosa kosa geldi bu kızın beyni yaniyor diye baktim filmlere kipkirmizi acayip degisik bir aktivite olmus doktorlarda bakti bakti anlam veremediler yani benim beynimi yaktilar kisaca neyse biliyorum yani boyle bir ara otursam oturamiyodum kalksam kalkamiyodum is yapmak istesem yapamamiyodum oturdum yerde biri beni yakiyodu sanki tabi uzerimde buyude var ondan sanirim cok agir atlattim neyse simdi yuzde 50si gitti diyebilirim ama keske daha onceden caresine baksaydim o zamanlar cok umursamiyodum boyle olcagini bilseydim en bastan kafami namazlara gomerdim neyse olam oldu artik yapcak bisi yok siz bir an once kurtulmaya bakin kalici fiziki zararlar vermesin
|