Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sizin anladiginiz celb ile bizim anladigimiz celb farkli seyler,ya vedud okumak celb degildir siz oyle degerlendirebilirsiniz,bize gore o esmadir,bize gore celb araya cin koyup kisiye hükmetmektir zaten havas sitesinde celbi baska türlu düşünmek yada anlamak yanlid olur cünku burada hsvas konusulur, o yuzden biz celbten bunu anlar boyle degerlendiririz,hak helaline gelince istediginiz gibi düsunebilirsiniz hicte onemli degil
|
Neyse sıkıntı yok o zaman, benim celbden kastım dediğim uygulamalardı. Yoksa ben zaten hayatının kaç senesini yapılmış büyüler yüzünden kaçırmış bi insanım. Rabbimden korkarım zaten yapmaya yaptırmaya Allah saptırmasın, dünyamızı ahiretimizi yakmasın bir hiç uğruna ama dualardan da kabul olacaklar varsa onları da eksiksiz yapmayı nasip etsin. Sizin anladığınız yanlış olmuş. Sizin için önemli değilmiş ama olsun, Hiç huyum değildir aslında ama Hakkımı da helal ediyorum size. Belki ben celb kelimesini direkt Arapça manasında kullandığım için siz ilim ehliyseniz o sebepten yanlış anlamış olabilirsiniz..