Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
dikkat rtmeni oneririm imas hocanin tersine geliceksin bu gidisle dedigim gibi cok sorma az ama öz sor sordugunu tekrsr etme ki insanlarin iyi niyetini suistimal etmis olmma ki
imas hoca bu sitede parayla calisan elemanda degil keyfine kalmis cogu seyi yapip yapmamak ben soyliyim sadece ...
|
Aman yok illallah ettim imas hocadanda yardim isteyene boylemi yardim edilir kendi bilir ben yardimimi istedim gerisi onun bilcegi iş zorlayamam kimseyi
Alıntı:
dikkat rtmeni oneririm imas hocanin tersine geliceksin bu gidisle dedigim gibi cok sorma az ama öz sor sordugunu tekrsr etme ki insanlarin iyi niyetini suistimal etmis olmma ki
imas hoca bu sitede parayla calisan elemanda degil keyfine kalmis cogu seyi yapip yapmamak ben soyliyim sadece ...
|
Kimsenin iyi niyetini suistimal ettigimi dusunmuyorum sagolun genede ulcayto hocam
Alıntı:
|
Neyse hocam siz karismayin bosverin 🤣