Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
yazdıklarımı düşündün ve uygladinmi hayatında hiç
dua ettin
allahi farzlarini omuygukuyir ve hem farzi hem sunnetleri de ogreniyor yavas yavas uyguluyorsun
ise gidiyorsun
bos vaktinde nafile ibadet disinda cevrende es dost yada kendin bir sekilde tanisdigin konusmasi yada gorunusu badboy degilde seni ve cocuklarina idare edebilicek mentalitede birine firsat verdinmi bazen tipi kotu ama guzel laf yaoan erkekler olur iki laf konustugunda kendini belli eder ne diyim bu benim sana taktigim gibi bisey olsun gayret ederken denersin belki
tum bunlara ragmen gelisme yoksa nasipte yokmus dersin dualarini belli aralikla devam et belki imtihanindir kaderinde buna sabr edersen mukafati etmezsen ceza gibi olduğunu düşün..
|
Badboy falan demissin de ssorun bana hiç teklif gelmemesi . ben tipe falan bakmam namaza bakarim iyi olsun yeter. Bana da guzel kizsin derler. Hatta nasil kismetin cikmiyor diye sasirirlar. Benim Zaten bi erkekte aradığım özellikler bunlar . sadece merhametli olsun deger versin yeter. Ne mal ne mülk. Herkesin duasina Allah yanıt veriyor ama ben 2 yildir ediyorum illaki bi adim olsaydi keske ya