Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
yani bir kızın begendigi bir erkekle konusmasi icin bircok yontem vardir elbette ama senin nasil bir karekterin var misal agzi iyi laf yapan saka ci eglenceli bir kadir isen o kisi yle cay alirken kahve icerken bir yerde yan yanayken teklif edersin boyle ce bir cay kahve ayagiyla tanismis olursun veya
dogrudan hazir olduğunu vakit usulunce bir kahve icmek istermisin musait olunca işten sonra konusmak isterim gibi olabilir
misal ben direk selamlasir hal hatir sorarim karsidaki cevao veriyor cümle yi uzun tutuyorsa nerde yasiyor gundem konuları derken ogle yemegini berbaer yiyelim musaitsen falan diye teklif de bulunurum reddederse gulerrim ve konusmaya devam ederim o devam ederse ...
bu eskiden kizlarda da erkeklerde de ise yariyan bir yontem oldu bende ki tip olarak mseviyat olarak da iyi değildim bence..
lakin dedigim gibi görücü usulu istersen en evvali bir kac ay tarikata git ve niyetinii ordaki ablalarada sorunca belli edersin onlarda buyuk ihtimale ayarlar birsey ler diye düşünüyorum
|
Yani deneyeceğim ama sanmıyorum cunku ortam dedigim gibi iyi degil. Sakaci biriyim ama erkeklere karsi cekinigimdir. Bi.cocuk var onun adim atmasini isterdim gönlü var gibi ama bilemiyorum da . bu ikilemde zor