Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
sen daha iyi bilirsin sen ne dersin mevla ne der acep
|
hacet olarak hafizlik istiyorum uygulamanin gayesi bu ezberimde 100 un ustunde ayet var meal ve arapca beraber tek tek teffekkur edince ezberlemek kolay oluyor fakat gunler alabiliyor tek tek olunca uygulamanin kendime ozel kisimlarini paylasmayacam sadece yaradanla muhabbet isteyenler ve salih kullarin kalktigi vakitte kalkip Husu ve ihlasla ibadet etmek isteyenler icin paylasacagim insallah
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi enerjiyi goruyorum fakat enerjiyi gizleme olmuyor yasin suresinden 1 2 ayet vardi onuda denedim olmadi enerji yayilimi illaki olur eneryi yonetme derken yani kendi enerjini koruyabilme yoksa ele ampul gibi alip oraya buraya yonlendirme degil hos kisiye enerji yonlendirme olayini bilmiyorum o bio enerji oluyor onda bilgim yok fakat okudugum ayetlerin dualarin enerjisinden faydalaniyorum sizin enerjiniz gayet dusuk tlf kisinin enerjisini somurur ben tlf kullanmiyorum sosyal medya vs bi arada bu siteye ugrarim oda belki birine faydam olur diye Yardimseverlik
arkadasi etiketleyemiyorum adi degisik hoca degilim insallah yakin zamanda olurum