Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Ya bir sus ya ,dünkü cocuga söyler gibi bune simdi, kime itibar edecek kadar aklimizda ilmimizde var cok sükür,
Sen cok biliyorsan söyle kime itibar edelim ,
Sende daha cok bilgi kabiliyet varsa sende yaz bir kitap , hocayi tanima ipini cek hemen ,
Ben 38 senedir almanyadayim , hicbir almandan büyü sart surt duymadim, ne lanet isler varsa müslümanim diyen toplumdan cikiyor ,zaten bizlerde bukadar melun isler oldugu icin , Rabbimde sürüm sürüm süründürüyor yahudiye hiristiyana köle ediyor ,
Burda hafdada 2 gün yagmur , memleketde yagmur duasina ciksan yine vermiyor Rabbim ,
Verse bile hayvanin hatrina veriyor , neden ?
Fitne fesat hazet ? Sükür yok nankörlük devami isyan ve küfre girme, sonra bekleki versin ,
Her köse basi büyücü memleketde,
|
suyrani ermeni buyuculeri asya da cin ve japon tibet hindi budistleri şamanlarini turklerin samanizm gelenegini
Hristiyanlar da musevilerin heleki batakligin en dibi ve buyuculerini azteklerdeki saman rituelleri varken memleketimin mi sadece buyuculeri goze batti senin?
eksik yok topraklarımız da katılıyorum ama bu turkiyeye has ozel bir durum da degil haberin olsun
Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Ya bir sus ya ,dünkü cocuga söyler gibi bune simdi, kime itibar edecek kadar aklimizda ilmimizde var cok sükür,
Sen cok biliyorsan söyle kime itibar edelim ,
Sende daha cok bilgi kabiliyet varsa sende yaz bir kitap , hocayi tanima ipini cek hemen ,
Ben 38 senedir almanyadayim , hicbir almandan büyü sart surt duymadim, ne lanet isler varsa müslümanim diyen toplumdan cikiyor ,zaten bizlerde bukadar melun isler oldugu icin , Rabbimde sürüm sürüm süründürüyor yahudiye hiristiyana köle ediyor ,
Burda hafdada 2 gün yagmur , memleketde yagmur duasina ciksan yine vermiyor Rabbim ,
Verse bile hayvanin hatrina veriyor , neden ?
Fitne fesat hazet ? Sükür yok nankörlük devami isyan ve küfre girme, sonra bekleki versin ,
Her köse basi büyücü memleketde,
|
ustelik manevi acidan ifi bos olan avrupa ve asya ulkeleri ile turkuye ve yarim adasini neden yagmur burda yagiyor orda yagmuyor ekonomi iyi sizin orda kotu burasi bereketli orası kıtlık gibi ithamlarda saçma geliyor bana
içi bos olan eve hirsiz girermi bu seytanlarin elindeki sisteme zarari en cok verenler kimler velhasil imtihan daha cok ediliyoruzki gunahalara kefaret olsun sabr edenlere azginlara da ceza olsun diye diger toplumlar zaten yozlasdi yozlasacagi kadar hak kendini hatirlatiriyor bence...