Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Biz yorum yazıyoruzda okuyanlar nasıl okuyor nasıl anlıyor merak ettim.Bizden sonra 1 kamyon yorum var.Ama tık yok.Sonrada niye 1 adım ilerleyimiyoruza iş dönüyor....... 
bana gelen giden yok rüyada net görüyorsun ve yorumlamayı becerirsen bilgi alıyorsun olay budur.Misal geçen bir şey gösterildi ona göre yatırım yaptık 2 ye katladık.Ne niyet edersen ona göre yol alırsın vesselam. 
Yeri gelir estagfirullah çek denir.Yeri gelir uyarı rüya olur.
Sana düşmanlık yapanda var çevrende rüyada görürsün çevrendikileri arkandan iş çeviren var gıybet eden var denir rüya yorumunda aklına getirirsen yorumada bakarsan kimin ne mal olduğunu anlarsın.Özet herşey rüyada sana gösterilir Allah CC tarafından Gelen giden yok cin yok peri yok melek yok kelek yok özet budur.Ha sizde önceden musallatınız varsa o kısmı bilemem...Musalaltı olan denemesin madem derim.Yada kendine güvenen denesin.Ha illa mürşid bulup çekecem diyende dergaha katılsın önce.Ama tüm zikirleri dergaha mürşide bağlanırsa iyi kimse zikir çekmesin o zaman yani.......
|
Yazinizi okudum masallah Allah ilminizi arttirsin gun icinde ne kadar cekiyordunuz acaba