Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Yok dramatize etmiyorum hiç sevmem o işleri ama sanki öyle gibi artık bir ton belirti sıkıntı anlatmışım halen daha bir arpa boyu kadar yol alamadık ona yanıyorum
Artık çok üzgünüm yani nefes alamıyorum sıkıntımı yazıyorum musallatın gitmesi için bunları bunları oku diyolar okuyorum ağırlaşıyorum sonra sende vesvese var diyolar vesveseyi kim yaptırıyor ensem ağrıyor artık
Kapıma su döktüler diyorum sizin kapınıza her dakka su dökülüyor mu arkadaşlar benim ayakkabılarımın içine varana kadar geldi döktüler kapım eşiğim damla damla ben o sudan sonra kaç defa uykumda korkutuldum neler gördüm neler
Hacamata gittim üstümde varlık olduğunu söylediler buraya gelip yazıyorum bunları bak bir ton belirti acı var ama yapılabilecek bir şey yok hepsi üst üste olunca ben kalkıp bir ortama gittiğim zaman ben hastayım acı çekiyorum demiyorum gelip bana söylüyorlar buraya geliyorum vesvese deniyor
Diyorlar ki bakımda kişi resmî olmadan yapılan bakım kesin değildir nasıl beni görmeden adımı sanımı bilmeden sende büyü yok musallat yok vesvese var diyebiliyorlar ben de buna şaşırıyorum
|
Dramatize degil hocam tramatize dedin zaten biliyorum aynisi bende yasadim o yuzden boyle asiri uzgun durumdan cikamadiginizda yada bir olaydan cok fazla aci cektiginizde oluyor bends hastaligimdan dolayi hastalik travmatizesi olmustum yani ne diyin yasadigimiz olaylar o kadar benziyorki bazen benim aynam sizmissiniz gibi hissediyorum baslangicta nazar yememiz sonra musallat durumu hacamatci banada oyle demisti nasil bu kadar benzer olabilir sasiriyorum sizde vesvese durumu var ever bilmiyorum belki konunuza gore vesvese var diyorlar ama vesvesede agir bir durum yani onuda yasayan bilir okudum gecmedi durumuna gelirsek bir seye basladiginiz zaman en az 40 gun devam etmeniz gerekiyor o sekilde yani bir okudum etkili olmadi demeniz sizi daha kotu yapar o yuzden anliyorum sizi