Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Abi ben benim gördüklerimi sana söylüyorum kapıma su döküldü bunu gördüm şahidim anlatıyorum ha bir de görmediklerim var var ki ben bu haldeyim sıkıntıdayım dardayım işin ciddileştiğini kafamın içinde beni salladıkları an hissettim şu son 2-3 gündür de ense ağrısı çekiyorum ağırlık var aklım gidiyor başımdan gelecek kaygısı mutsuzluk daha anlatamıycağım bir çok şey ağlamaklı hal bu artık beni çok tüketti böyle dolup dolup taşıyorum buraya yazabildiğime göre iyi olduğumu düşünüyorsun ama iş aslında öyle olmuyor abi ben önce yerlerde sürünüyorum bir süre dünyam başıma yıkılıyor midem zaten bişey almıyor kalkıyorum zorla namaz kılıyorum başlıyorum zikre yoksa mümkün değil kendime gelemem yavaş yavaş açılıyorum gözümü açıyorum sonra buraya gelip yazıyorum ufak tefek bir şeyler yiyorum ayakta kalabilmek için mesela şuan ensem ağrıyor namaz kıldığım zaman içimde yanmalar oluyor ter geliyor resmen şunu da söyliyim çok iradeliyimdir güçlüyümdür bunu da zamanla keşfettim ama yoruldum çok yorgunum
|
neyse ayni yerde dolanip duruyoruz bir adim öteye gecemedik,Allah CC sana kolaylik versin...